Kopjek


Kopjek Creatives is een creatief platform voor jong talent in het noorden van Nederland. Het is in 2009 opgericht door Pascal Rakers en Gerard Hulshof. De organisatie richt zich voornamelijk op het geven van unieke house-en technofeesten in een vernieuwde vorm op verrassende locaties.
Er is altijd een grote drang geweest om de dancescène te voorzien van meer creativiteit en humor. Een belangrijk streven van KopjeK Creatives is events organiseren waarin de totaalbeleving van de bezoeker centraal staat. In de afgelopen jaren zijn dan ook unieke concepten ontwikkeld, die geresulteerd hebben in het undergroundachtige (ROOM), een eigen club met unieke locatie in de binnenstad van Groningen (De Etage) en over de top evenementen met verkleed thema (LICCEN).
KopjeK Creatives is een collectief van creatievelingen met elk hun eigen specialiteit. Muziek is de drijfveer, daarom biedt het in eerste instantie een podium voor talentvolle DJ’s. Daarnaast is er ruimte voor grafisch vormgevers, fotografen, conceptontwikkelaars en decoratieteams.
Events van KopjeK zijn uniek, grenzeloos, vol energie en met een grote knipoog!